Ne propustite završno sučeljavanje Bajsa i Marušića na dva vodeća medija u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Građani Bjelovarsko-bilogorske županije u nedjelju će odlučiti tko će im biti župan iduće četiri godine. U drugi krug lokalnih izbora ušli su Damir Bajs (DBNL-HSU-SU-BUZ-HNS-Demokrati-Reformisti-NSH-GLAS-HSS Braće Radić-HSS) i Marko Marušić (HDZ-HSLS). Završnica ovog festivala demokracije u BBŽ bit će napeta i neizvjesna do samog kraja. Iako je još u prvoj izbornoj noći Damir Bajs počeo ponavljati mantru kako je on pobjednik prvog kruga izbora, činjenica je da je ovoga puta dobio preko 6 tisuća glasova manje nego na prošlim lokalnim izborima. S druge strane, Marko Marušić optimistično grabi prema drugom krugu, uz podršku svih gradonačelnika i većine načelnika u BBŽ. No, pritom ne smije smetnuti s uma činjenicu da je u prvom krugu za Bajsom zaostao za 841 glas. Presudni bi tako u nedjelju mogli biti birači SDP-a, Domovinskog pokreta, DHSS-a te oni koji u prvom krugu nisu izašli na birališta. Drugim riječima, borba za svaki glas vodit će se do samoga kraja.

Samo dva dana prije izborne šutnje i tri dana uoči izbora Damir Bajs i Marko Marušić odradit će veliko, završeno sučeljavanje na Alfa radiju i informativnom portalu središnje Hrvatske Klikni.hr. Pritom će se osvrnuti na dosadašnju kampanju, na teme koje su se u njoj nametnule te će još jednom imati priliku pokušati objasniti biračima, prvenstveno onim neodlučnima, zbog čega drže da su baš oni najbolji izbor za županiju.

Sutrašnje sučeljavanje, koje će voditi glavna urednica Alfa radija Slavica Trgovac Martan i glavni urednik portala Klikni.hr Željko Brkić, slušatelji, gledatelji i čitatelji moći će pratiti od 13 sati. Ono će se održati u studiju Alfa radija, uživo će se prenositi putem radijskog etera, dok će istovremeno biti dostupan i video zapis putem Facebook stranice portala Klikni.hr. Drugim riječima, kandidati će putem dva vodeća medija u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji imati priliku biračima uputiti ključne poruke u samom finalu izborne kampanje. Tko će u tome biti uspješniji, doznat ćemo u nedjelju.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!