Kazneno prijavljujem Bajsa zbog 10 mil. kuna plaćenih za naslikavanje i tražim da ga DIP kazni zbog Milanovićevog agitiranja

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Povjerenik Demokratskog HSS-a BBŽ-a Ivan Beljan, predstavivši se kao sadašnji/budući vijećnik Županijske skupštine, poslao je priopćenje u kojem izvješćuje javnost o pravnim potezima koje je poduzeo. Prenosimo ga kako je napisano:

Predmet:

1) Pokrećemo kaznenu prijavu prema Damiru Bajsu zbog nepotrebno potrošenih 10 milijuna kuna za informiranje i naslikavanje iz prošlog mandata.

2) Prijavljujemo Državnom izbornom povjerenstvu Damira Bajsa zbog kršenja Zakona o financiranju političkih aktivnosti i izborne promidžbe.

Zbog uočenih beskonačnih smicalica Damira Bajsa primorani smo pokrenuti ove dvije točke.

1) Trošenje 10 milijuna kuna našeg novca za njegovo naslikavanje i informiranje definitivno je za osuditi. Isto tako tražimo i odgovornost svih vladajućih vijećnika koji su uporno dizali ruku za tu stavku.

Napomenimo, Darko Koren u susjednoj Koprivničko-križevačkoj županiji potrošio je za informiranje 10 puta manje novaca u 4 godine.

2) Suludo je slušati o prijavi Damira Bajsa zbog dolaska direktora Hrvatskih voda u Novu Raču koja ima samo u tri naselja vodoopskrbu od 13 naselja. Mi sada javno prijavljujemo Damira Bajsa Državnom izbornom povjerenstvu zbog kršenja Zakona o financiranju političkih aktivnosti i izborne promidžbe.

Dana 26. svibnja 2021. predsjednik države Zoran Milanović temeljem trošenja državnog novca posjetio je našu županiju i javno podržao samo jednog kandidata za župana.

Znamo da je maksimalno kazna 100.000 kn i mislim da bi ona takva morala biti i izdana kako bi to bila pouka za budućnost.

Molimo građane da u nedjelju 30. svibnja 2021. godine izađu na izbore i na ovaj povijesni datum napravimo još jednu bitnu promjenu, dobijemo novog župana Marka Marušića.

Ivan Beljan


PODIJELI S PRIJATELJIMA!