Medved, Jandroković i Hrebak jedinstveni: vrijeme je za smjenu generacija i dolazak mladih s novom energijom

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

-Došlo je vrijeme kad sam ja u društvu najstariji, rekao je Gordan Jandroković na Planinarcu dajući snažnu potporu mladim kandidatima za čelna mjesta u općini Veliko Trojstvo i Županiji. – Vrijeme je za smjenu generacija, dolaze mladi s novom energijom i idejama kojima treba dati povjerenje. Bajs je tu samo da ostane župan, a Marušić sa sobom nosi mnoštvo novih ideja, uključivost i suradnju kako s kolegama gradonačelnicima i načelnicima, tako i s državnom vlasti i ta sinergija jamstvo je razvitka ovog kraja, rekao je naglasivši kako je Marušić veliko i ugodno iznenađenje ovih izbora.

-Hvala Ivanu Kovačiću za sve što je dobro napravio za Veliko Trojstvo, ali nakon 30 godina vrijeme je da se povuče i prepusti mjesto mlađima, rekao je Dario Hrebak dajući snažnu potporu dvojici Marka, Marušiću za župana i Kutanjcu za načelnika V. Trojstva koji je kandidat ispred HSLS-a uz potporu HDZ-a.

I oba mlada kandidata istaknuli su važnost promjene na čelu općine i županije jer su baš njih dvojica nositelji nove energije za razvitak.

Nakon druženja na Planinarcu, društvo se preselilo u Botinac kraj Kapele gdje je potporu Marku Marušiću došao dati i Tomo Medved, ministar branitelja i desna ruka premijera Plenkovića. Priključio im se i Ivan Beljan, čelnik Demokratskog HSS-a. Medved je okupljenima govorio koliko je važno da izađu na izbore i izaberu kandidata koji jamči sinergiju lokalne i državne vlasti, mladu osobu besprijekornog životopisa spremnu na iskorake za boljitak svih građana. – Nema ljepšeg načina proslaviti Dan državnosti od Markove pobjede u nedjelju, rekao je.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!