Zaslužujemo bolje. Vrijeme je za ubrzani razvoj!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Kandidat za župana Marko Marušić (HDZ-HSLS-DHSS) uputio je građanima završnu poruku uoči izborne šutnje.

Dragi žitelji Bjelovarsko-bilogorske županije,

hvala vam na velikoj potpori i povjerenju u prvom krugu.

Ostvarili smo sjajan rezultat uoči drugog kruga. Apsolutnu većinu od 19 mandata u novoj županijskoj skupštini osvojile su tri stranke (HDZ, HSLS i DHSS) koje snažno podupiru moj izbor.

U svih pet gradova naše županije građani su izabrali gradonačelnike već u prvom krugu. Svih pet novoizabranih gradonačelnika i većina načelnika, neovisno o stranačkoj pripadnosti, također snažno podupire moj izbor.

Pred nama je trenutak u kojem odlučujemo o svojoj neposrednoj budućnosti.  Izborom mene koji imam potporu većine vijećnika u  županijskoj skupštini za župana, osiguravamo političku stabilnost i ubrzani razvoj naše županije, a izborom onoga koji nema većinu riskiramo nestabilnost koja nas dodatno ugrožava.

Jednako tako, samo izborom onog koji ima potporu svih pet novoizabranih gradonačelnika i većina načelnika, osiguravamo toliko potrebnu suradnju župana s gradonačelnicima i načelnicima i stvaramo nužne preduvjete za provedbu zajedničkih projekata.

Živimo u razvijenoj demokraciji gdje svatko ima pravo iznositi vlastitu viziju budućnosti naše županije. Međutim, iskreno priznajem, nisam očekivao da ćemo ikada svjedočiti okupljanju Socijaldemokratske partije s jedne i Domovinskog pokreta s druge strane, a sve kako bi moj protukandidat, uz potporu dvojice pripadnika srpske manjine, koje tek treba izabrati u dopunskim izborima, opstao na vlasti. Premda njegova stranka u županijskoj skupštini ima svega dva mandata i premda mu je za većinu u županijskoj skupštini potrebna koalicija 14 stranaka, on se grčevito trudi spajati nespojivo.

Dragi prijatelji, vrijeme je za ubrzani razvoj i uspjeh kakav zaslužujemo. Imamo znanja, stručnosti, sposobnosti, volje i snage za to, i siguran sam da ćemo to zajedno i učiniti.

Obilježimo Dan državnosti pobjedom.

30. svibnja zaokružimo broj 2 – Marko Marušić.

Vaš kandidat za župana,

Marko Marušić   


PODIJELI S PRIJATELJIMA!