Kutanjac i Kovačić nazdravili uz rakijicu i potvrdili smjenu generacija

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

VELIKO TROJSTVO – Tri od četiri općine Bjelovarsko-bilogorske županije na jučerašnjim izborima dobile su nove načelnike. Uz Severin, Šandrovac i Đulovac, dogodilo se to i u Velikom Trojstvu, gdje je s osvojenih 728 glasova, 109 više od dosadašnjeg HSS-ovog načelnika Ivana Kovačića, pobijedio HSLS-ov Marko Kutanjac.
– Zahvaljujem svim biračima, kao i članicama i članovima HSLS-a, ali i partneru HDZ-u koji nas je podržao. Drago mi je što je Marko Marušić postao novi župan BBŽ jer sada imamo jedan komplet – imamo Županiju, Grad i Općinu. Samo treba raditi, na nama je da krenemo i radimo. Od ponedjeljka punom parom idemo naprijed – kazao je nakon izborne pobjede Kutanjac, kojeg očekuje u i pokušaj slaganja većine u Općinskom vijeću u kojem trenutno vijećnika više ima koalicija HSS-DBNL-DP. Nakon jučerašnje objave rezultata, Kutanjac se susreo i sa, sada već bivšim, načelnikom Ivanom Kovačićem.

-Bio sam u Općini s gospodinom Kovačićem, nazdravili smo jednom rakijicom i rekli “idemo, iskustvo i mladost”. Vjerujem da sam najveće iznenađenje ovih izbora, ali imali smo jako dobru kampanju. Osjetili smo situaciju kada treba zapeti i sve se dobro posložilo – rekao je Kutanjac.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!