Žgela u Severinu ‘potukao’ Babeca, već planira projekte u suradnji s novim županom

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

SEVERIN – Općinu Severin i iduće četiri godine vodit će HDZ-ov Žarko Žgela kojemu su sumještani jučer, u drugom krugu izbora, poklonili 266 glasova. Njegov protukandidat, HSS-ov Antonio Babec, osvojio je 204 glasa. Za Babeca je kampanja uoči drugog kruga izbora bila otežana jer ju čitavu proveo u samoizolaciji, no i njegov protivnik je priznao kako nije poduzimao nikakve posebne aktivnosti za drugi krug jer ga, kako je kazao, i bez toga ljudi dobro poznaju. Rezultatom je Žgela zadovoljan.

-Iskreno, nisam očekivao ovako veliku razliku u broju glasova između mog protukandidata i mene, očekivao sam da će dobiti više. No, dogodilo se kako se dogodilo, zadovoljan sam – kazao je Žgela. Dodao je neće trošiti puno vremena na proslavu još jedne pobjede jer je pred njim i njegovim suradnicima dosta posla. Jedna od prvih stvari je asfaltiranje županijske prometnice prema Šandrovcu u dužini od četiri kilometra koji do sada nije uspio realizirati zbog loše suradnje sa Županijom.

-Ugovor smo već potpisali, no onda župan Bajs nije dao da se to realizira, iako smo mi kao Općina pristali financirati pola investicije. Zbog toga nisam zadovoljan jer je ipak riječ o županijskoj prometnici, no drugačije nije išlo. Vjerujem kako ćemo u suradnji s novim županom Markom Marušićem uspjeti uskoro odraditi i taj posao – zaključio je Žgela.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!