Danu općine Velika Pisanica nazočio i župan Marušić

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

VELIKA PISANICA – Općina Velika Pisanica danas je obilježila svoj dan i 112. obljetnicu Župe Presvetog Srca Isusova. Obilježavanju su se pridružili Bjelovarsko-bilogorski župan Marko Marušić i njegova zamjenica Marija Jungić. Radi se o prvom obilježavanju nekog Dana općine za župana zbog čega je istaknuo da će mu današnji dan ostati u lijepom sjećanju.

U sklopu obilježavanja Dana Općine Velika Pisanica položen je vijenac i zapaljene su svijeće kod spomen obilježja poginulim hrvatskim braniteljima. Nakon polaganja vijenaca župan je obišao školsko-sportsku dvoranu u Velikoj Pisanici na kojoj su započeli radovi dovršenja dvorane nakon deset godina od njene izgradnje. Nakon toga je održana svečana sjednica Općinskog vijeća.

– Zahvaljujem se županu na dolasku. Vjerujem kako ćemo imati odličnu suradnju na dobrobit mještana općine Velika Pisanica. Vjerujem da ćemo nastaviti započete projekte, ali vjerujem i da ćemo raditi na tome da bude i novih projekata. Ja kao budući član Županijske skupštine se stavljam maksimalno na raspolaganje i siguran sam da ćemo u provođenju projekata zajedno i uspjeti – rekao je načelnik Fredi Pali dodajući je posebno ponosan na projekt kojeg provode zadnje dvije godine, a riječ je o sufinanciranju kupnje kuća mladim obiteljima koje svoje mjesto za život vide upravo u Velikoj Pisanici.

Domaćinima je Dan Općine i Dan Župe čestitao i župan Marko Marušić. – Drago mi je da je napokon započeo projekt dovršetka školsko-sportske dvorane u Velikoj Pisanici i to nakon deset godina. Nadam se da ćemo idući Dan općine proslaviti možda uz jednu nogometnu utakmicu. Posebno me veseli što će djeca napokon moći koristiti dvoranu, a ne da ova dvorana i nakon deset godina izgleda kao neki spomenik – zaključio je župan Marušić.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!