Potpisani ugovori za obnovu lječilišnog perivoja u vlasništvu Grada Lipika

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

LIPIK – Ovih je dana u maloj vijećnici lipičke Gradske uprave održano potpisivanje ugovora vrijednog 12.484.049,78 kuna s PDV-om. Naime, u postupku javne nabave radova obnove lječilišnog perivoja u vlasništvu Grada Lipika, građevinsko poduzeće Presoflex gradnja d.o.o. je odabrano kao ponuditelj koji je dostavio ekonomski najpovoljniju ponudu. Ugovor je u ime izvođača potpisala gospođa Silvija Pavić, a u ime Grada gradonačelnik Vinko Kasana.

Gradonačelnik Kasana zadovoljan je dosadašnjim odvijanjem projekta Terme Lipik.

– Postojeći radovi na jednoj od faza ovog projekta, odnosno na izgradnji Vile Zinke uspješno se realiziraju, a potpisom ugovora o početku radova na obnovi lječilišnog perivoja, koji je u gradskom vlasništvu ta dinamika ide zadovoljavajućim tijekom – istaknuo je gradonačelnik dodajući kako su Toplice Lipik, kao partner na projektu uveli u posao izvođača koji će raditi na obnovi Narodnih kupki te se još očekuje potpis ugovora za obnovu onog dijela perivoja koji je u vlasništvu Toplica.

Nositelj projekta je Grad Lipik, a partneri projekta su Toplice Lipik i lipička Turistička zajednica. Ukupna vrijednost projekta je 73 milijuna kuna, a EU sredstva iznose gotovo 62 milijuna kuna.

FOTO: Grad Lipik


PODIJELI S PRIJATELJIMA!