Na koncerte za Dan Grada samo cijepljeni i s covid-putovnicom!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

ČAZMA – U Čazmi su pripreme za središnju proslavu Dana Grada, a od Stožera civilne zaštite zaražena je suglasnost za održavanje manifestacija odnosno konceratana Trgu Čazmanskog kaptola. Stožer se složio da se događanja 23., 24. i 25. srpnja održavaju do 1 sat iza ponoći, ali pod određenim uvjetima.

-Zbog epidemioloških mjera, pristup na sam trg, sjedeća mjesta, se ograničava na osobe koje imaju covid putovnice ili potvrde o cijepljenju dok ostali mogu koristiti druge javne površine. Na svim prilazima trgu, postavit će se punktovi za dezinfekciju ruku te vas pozivamo da ih koristite kako bismo zaštitili sebe i druge – poručuju iz Grada u kojem planiraju i organizirano cijepljenje . Na inicijativu Zavoda za javno zdravstvo BBŽ, koji je predložio, i Grada Čazme koji je prihvatio, građanima i svim posjetiteljima zabavnih manifestacija u subotu, 24. srpnja, bit će omogućeno cijepljenje u Multifunkcionalnom centru, na trgu u Čazmi

Inače, Dani Grada Čazme obilježavaju nizom prigodnih programa i aktivnosti tijekom cijeloga srpnja, a među ostalim, sljedećeg vikenda su na rasporedu nastupi Vatre, Halida Bešlića i Begina.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!