I danas na području BBŽ jedan novi slučaj zaraze

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Na području Bjelovarsko-bilogorske županije potvrđen je jedan novi slučaj zaraze koronavirusom i to na području grada Bjelovara. U OB Bjelovar nema osoba na liječenju, a na opservaciji je sedam pacijenata. U samoizolaciji se na području županije nalazi 46 osoba.

U tijeku su i dalje “Dani otvorenih vrata“ u Zavodu za javno zdravstvo u Bjelovaru, pa se tako građani mogu cijepiti bez najave i naručivanja ponedjeljkom, srijedom i petkom od 9 do 12 sati, a petkom je omogućeno cijepljenje i od 15 do 19 sati.

Građani se mogu cijepiti i u sklopu obilježavanja Dana grada Čazme sutra od 14 do 20 sati u zgradi Multifunkcionalnog centra koji se nalazi na trgu u Čazmi, a djelatnici Zavoda za javno zdravstvo cijepit će Pfizer cjepivom.

U gradu Bjelovaru mijenja se lokacija za testiranje građana na koronavirus i to od sutra 24. srpnja 2021. godine. Tako se testiranje više neće provoditi na dosadašnjoj lokaciji kod uprave Doma zdravlja, već na parkiralištu kod Dvorane europskih prvaka u Bjelovaru. Stoga se obavještavaju građani koji moraju na testiranje da od sutra 24. srpnja odlaze na novi punkt za uzimanja briseva na COVID 19 na parkiralište kod školsko-sportske dvorane 4. Osnovne škole u Bjelovaru na Poljani dr. Franje Tuđmana 7.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!