Dečko kroz Kupinovac jurio 121 km/h, a ograničenje je na 60

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Policijski službenici Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske su tijekom četvrtka u vremenu od 12 do 20 sati proveli najavljenu preventivno-represivnu akciju u prometu na području cijele naše županije.

Tom prilikom policijski službenici su utvrdili ukupno 135 prometnih prekršaja, a budući da je ova akcija ciljano bila usmjerena na sankcioniranje prekoračenja dozvoljene brzine kretanja utvrđeno je 130 takvih prekršaja. 62 prekršaja je utvrđeno u prekoračenju 10-20 km/h iznad dozvoljene brzine kretanja, 31 prekršaj u rasponu od 20-30 km/h, 36 prekršaja 30-50 km/h te jedan prekršaj preko 50 km/h u naseljima, priopćila je policija.

Mjesto najveće izmjerene brzine je u Kupinovcu i ona je iznosila 121 km/h na dionici ceste na kojemu je ograničenje 60 km/h. Čeka ga masna kazna.

Suradnja s medijima, objavljivanje i praćenje tijeka akcije ključni su za podizanje svijesti građana o njihovom doprinosu povećanju sigurnosti cestovnog prometa, odnosno smanjenju stradavanja u prometnim nesrećama zbog nepropisne i neprilagođene brzine.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!