Slab interes za ravnateljsku fotelju, stigle samo dvije zamolbe

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

DARUVAR – Ako će sve ići prema planu Daruvarske toplice će do kraja mjeseca imati novog ravnatelja ili ravnateljicu. No, za tim mjestom ne vlada neka pomama jer su na natječaj stigle tek dvije prijave. Potvrdio nam je to odmah po završetku sjednice Upravnog vijeća Daruvarskih toplica predsjednik Vijeća Vedran Nemec koji ipak nije želio otkriti imena onih koji se vide na čelu te zdravstvene ustanove.

-Zbog zaštite osobnih podataka, ali i zbog samog natječaja koji je u tijeku neću iznositi imena kandidata. Mislim da je to diskrecijski u redu jer je sve još u fazi odlučivanja – kaže Nemec.

Neslužbeno doznajemo da su se na natječaj javili daruvarski pročelnik Ratko Vuković i bjelovarski bankar Zvonimir Žarec. Obje prijave zadovoljavaju formalno-pravne uvjete, a kandidati će Upravno vijeće morati i osobno uvjeriti da su u stanju sljedeće četiri godine voditi Daruvarske toplice. Svoje programe i plan rada će svaki posebno predstaviti u srijedu 25. kolovoza. Tko god preuzeo Toplice imat će dobar start u vidu odličnih financijskih rezultata za srpanj.

-Pokazatelji su dobri u zdravstvenom dijelu, smještajnim i komercijalnim dijelovima i u ugostiteljstvu i sportsko-rekreacijskom dijelu. Svugdje su vidljivi blagi pomaci. Na prijedlog stručnog vijeća smo donijeli blage korekcije i vidi se da su nakon popuštanja mjera ljudi željni druženja. Po svim segmentima je sedmi mjesec više nego dobar – ističe Nemec.

Iako Nemec ne otkriva detalje već tek kaže da su prihodi u odnosu na prijašnja razdoblja 24 posto veći, a veći su čak i u odnosu na dobru 2019. što je rezultat rada svih zaposlenih.

-Sve pohvale radnicima Daruvarskih toplica i rukovodećem kadru koji su radili po odjelima i koji su najzaslužniji za takve rezultate. Hvala im neka samo tako nastave

raditi i mislim da neće biti nikakvih problema za Daruvarske toplice – poručuje Nemec.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!