LAG Sjeverna Bilogora pomaže proizvođačima iz devet općina da plasiraju svoje proizvode

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

VELIKO TROJSTVO – Lokalna akcijska grupa Sjeverna Bilogora djeluje na razini devet jedinica lokalne samouprave, odnosno pola općina Bjelovarsko-bilogorske županije koje ih već niz godina okupljaju uz ostale dionike realnog sektora, poljoprivrednike i poduzetnike. LAG je pozvao zainteresirane proizvođače da se jave za nastup na ovogodišnjem Jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu u Gudovcu, otkrio je Dražen Juranić, pročelnik Jedinstvenog upravog odjela u Općini Veliko Trojstvo, koja je jedna od općina u kojoj LAG djeluje.

– Pozvani su svi proizvođači koji imaju nešto za ponuditi da sudjeluju na sajmu na štandu koji će biti ispred LAG-a Sjeverna Bilogora ciljano za dionike, odnosno proizvođače s područja devet općina koje tvore LAG – rekao je te naveo kako će LAG na sajmu pomoći lokalnim proizvođačima.

– Kroz osiguravanje prostora za prezentaciju što poduzetnika, što poljoprivrednika, odnosno njihovih proizvoda, pomažu svojim članovima, ali i tim općinama u cjelini – istaknuo je Juranić. Ove godine sve će biti organizirano malo drugačije zbog epidemioloških mjera koje su novost na sajmu.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!