Danas počinje najveselija garešnička manifestacija, zavirite u bogat program!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

GAREŠNICA – Jedna od najpopularnijih garešničkih gradskih manifestacija. Gariglazbijada, i ove godine donosi puno zabavnih sadržaja koje vrijedi popratiti. Na programu je nešto novije i nešto starije glazbe, a uživanje je zajamčeno

-U petak 27.08. od 17 sati počinje mali sajam OPG-ova i raznih domaćih proizvoda te rukotvorina. U 21 sat koncert imaju Pravila igre, poslije toga odmah nastavljamo s programom, imamo DJ Tomeka, to je nekakav retro i disco, on će nas zabavljati sve do ponoći – kaže Danijela Belak iz TZ Sjeverna Moslavina.

Bogat program se nastavlja u subotu.

-U subotu sajam počinje u 10 sati, trajat će cijeli dan. Imamo koncert u 21 sat, nazvali smo ga ‘Samo jednom se ljubi’, posvećen je Ivi Robiću, našem Gareščaninu, to je jedan od ona četiri koncerta koje Swingersi organiziraju diljem Hrvatske. Želja nam je Ivu Robića vratiti u Garešnicu. Nakon toga, ponovno DJ Tomek, sve do ponoći – kaže Belak.

Koncert je na Trgu hrvatskih branitelja u Garešnici, na otvorenom, što znači da će se uspjeti ispoštovati sve epidemiološke mjere. Ako bude kiše, tamo će biti šator ispod kojeg će se posjetitelji moći sakriti.

-Pozivamo sve, svi su dobrodošli, bit će veselo i zabavno. Bit će i zabavnih igara za djecu, neka dođu i roditelji s djecom. Petak je za nešto mlađe, a subota za nešto starije. Uživat ćete, zapjevati i zaplesati – dodaje Danijela.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!