Novozaraženih ima u svim dijelovima županije, sve je više hospitaliziranih i pacijenata na respiratoru

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Na području Bjelovarsko-bilogorske županije u posljednja 24 sata potvrđeno je 58 novih slučaja zaraze koronavirusom, izvijestio je županijski Stožer civilne zaštite.

26 novozaraženih osoba s područja je grada Bjelovara, šest s područja je grada Garešnice, pet novooboljelih s područja je općine Veliki Grđevac, po četiri novozaražene osobe s područja su grada Daruvara i općine Đulovac. Po tri novozaražene osobe s područja su općina Kapela i Rovišće, dvije novooboljele osobe s područja su općine Ivanska, dok je po jedna novozaražena osoba s područja grada Grubišno Polje te općina Končanica, Štefanje, Veliko Trojstvo i Berek.

U Općoj bolnici Bjelovar na liječenju je 15 pacijenata zaraženih koronavirusom, od kojih je njih petero na respiratoru, a na promatranju je osam pacijenata. U samoizolaciji na području Bjelovarsko-bilogorske županije nalaze se 293 osobe.

Autobus „Cjepko“ i sutra je na području općine Rovišće, a djelatnici Zavoda za javno zdravstvo cijepe Pfizer cjepivom po slijedećem rasporedu:

Kraljevac  – Društveni dom – od 09,00 sati do 12,00 sati

Kovačevac – Društveni dom – od 12,00 sati do 14,00 sati

Pozivamo naše sugrađane da budu odgovorni i pridržavaju se propisanih epidemioloških mjera te da se cijepe protiv COVID-a 19.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!