Bedeković napustio DP pa poručio kolegama u Općinskom vijeću: Sad su sve karte otvorene, razgovarajmo!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

VELIKO TROJSTVO – Domovinski pokret puca po šavovima. Klimavo je u Gradskom vijeću, klimavo u Županijskog skupštini, a nemiri nisu zaobišli ni općinske organizacije. Tako je jedan od načelničkih kandidata DP-a na nedavnim lokalnim izborima, Velikotrojščanin Tomislav Bedeković, na društvenim mrežama također najavio odlazak iz stranke.

– Zbog Dragašević femili i HDZ tutora svi izlaze iz DPa. Dražen Medved, svaka čast, pošteno i iskreno, i ja izlazim isto, ne želim u ovom uopće sudjelovati, strašno i sramotno – napisao je Bedeković na Facebooku prije nekoliko dana, javno podržavši sad već bivšeg DP-ovca Medveda i njegovu kritiku stranke.

U telefonskom razgovoru Bedeković nam je kazao kako je u međuvremenu zaista napustio Domovinski pokret.

-Sve ovo više nema smisla, ponašanje županijskog vodstva nema veze s onime što bi Domovinski pokret zaista trebao zastupati i ja u tome više ne želim sudjelovati – kazao je Bedeković, dodajući kako će nastaviti nastupati kao nezavisni vijećnik u Općinskom vijeću Velikog Trojstva. Iako je na početku mandata dogovorio suradnju s HSS-om i Bajsovom strankom, osiguravši im tako većinu u Vijeću, sada kaže kako nije siguran koliko će trajati to partnerstvo.

-Vidjet ćemo što će biti, lako je moguće da će se nešto promijeniti. Sigurno ćemo razgovarati i pregovarati unutar Vijeća, sve su karte otvorene. Ja sada više nisam u stranačkoj stezi da moram nešto ispoštivati, djelovat ću i odlučivati samostalno – kazao nam je Bedković, dodajući kako ne vjeruje da će do drastičnih promjena dolaziti još ove godine. No, nakon toga je, kaže, sve moguće. Tvrdi kako o mogućoj suradnji u Vijeću još nije razgovarao s HDZ-om i HSLS-om koji imaju isti broj mandata kao i HSS i DBNL, točnije njih 6. Za koga će Bedeković biti sretna trinaestica, vidjet ćemo uskoro. Iako su na društvenim mrežama već krenule provokacije na njegov račun zbog novog političkog kolebanja, kojemu je prethodilo članstvo u Demokratima, a prije toga i u SDP-u, Bedeković se na to ne obazire.

-Jedno je sigurno, nakon Domovinskom pokreta ne mislim više niti u jednu političku stranku. Dosta mi je politike, odradit ću još ovaj mandat i nakon toga – mir! – poručuje osebujni velikotrojšćanski vijećnik.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!