Uhićen pijani otac koji je bez vozačke skrivio nezgodu u kojoj je ozlijeđeno njegovo dijete

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

U ponedjeljak 13. rujna oko 15.30 sati, 27-godišnjak je upravljao osobnim automobilom zagrebačkih registracijskih oznaka kroz naselje Obrovnica. Dolaskom kod kućnog broja 57, uslijed neprilagođene brzine osobinama i stanju ceste izgubio je kontrolu nad vozilom te je došlo okretanja vozila, slijetanja u lijevi putni jarak te prekretanja na krov, priopćila je bjelovarska policija.

U prometnoj nesreći na vozilu je nastupila materijalne šteta, dok je šestogodišnje  dijete koje je bilo putnik u vozilu prevezeno vozilom hitne medicinske pomoći u Opću bolnicu Bjelovar na pružanje liječničke pomoći gdje je utvrđeno da je zadobilo lake tjelesne ozljede.

27-godišnji vozač je alkotestiran te je utvrđeno da je bio pod utjecajem alkohola od 1.06 g/kg te da je upravljao vozilom prije stjecanja prava na upravljanje, odnosno bez položenog vozačkog ispita.

On je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije do privođenja uz optužni prijedlog na nadležni prekršajni odjel Općinskog suda u Bjelovaru, zaključuje PU bjelovarska.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!