Današnje slavlje proteći će uz dobru zabavu i gastronomske specijalitete

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

ŠTEFANJE – Općina Štefanje danas slavi svoj dan, a za dobru atmosferu pobrinut će se sami mještani. Naime, za zabavu na Šajbajfestu koji će se održati u sklopu Dana općine, pobrinut će se lokalni glazbeni sastav, a uključene su i brojne udruge s područja općine koje će posjetiteljima ponuditi gastronomske specijalitete. Više o programu otkriva načelnik Silvestar Štefović.

– U 11 sati je sveta misa u našoj župnoj crkvi, a nakon toga u 12.30 svečana sjednica Općinskog vijeća. Od 16 sati započinje naša manifestacija Šajbajfest – ističe. On će biti organiziran na otvorenom kako bi zabava bila moguća zbog epidemioloških mjera.

– Bit će organizirano natjecanje u pečenju roštilja, udruga lovaca kuhat će srneći paprikaš, udruge ribolovaca kuhat će fiš paprikaš i ribe na rašljama. Posjetitelji će moći besplatno degustirati i vola na ražnju. Od 17 sati nastupat će Štefanjska zvona, naši domaći dečki koji će zabaviti posjetitelje – navodi Štefović koji vjeruje kako će se mještani i njihovi gosti dobro zabaviti.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!