Škola i vrtić u Velikom Trojstvu natječu se za prestižnu titulu Najboljeg europskog projekta 2021.

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Projekt dogradnje Osnovne škole i izgradnja dječjeg vrtića u Velikom Trojstvu kandidirani su Najbolji europski projekt 2021., na izboru za Najbolji županijski EU projekt koji organiziraju Jutarnji list i Hrvatska zajednica županija, Ured Europskog parlamenta u Hrvatskoj te portal župan.hr, a uz pokroviteljstvo Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU.

U kategoriji Doprinos lokalnoj i regionalnoj zajednici za pobjedu se između 11 projekata bori projekt Rekonstrukcije i dogradnje osnovne škole s dodatnim učionicama, dječjim vrtićem i jaslicama, kuhinjom i ostalim pratećim sadržajem, iz Općine Veliko Trojstvo.

Podsjetimo, spomenutim projektom je omogućena jednosmjenska nastava u velikotrojšćanskoj školi te smještaj za 54 mališana u vrtiću, a nakon rekonstrukcije i dogradnje osnovne škole s dodatnim učionicama, dječjim vrtićem i jaslicama, kuhinjom i ostalim pratećim sadržajem, odnosno povezivanjem tri građevinske jedinice u cjelinu (škola, vrtić, dvorana) čiji je prostor ujedno i prilagođen osobama s invaliditetom i smanjenom pokretljivošću.

Glasati možete do ponedjeljka, 20. rujna, do 24 sata, OVDJE.

Stručni žiri izabrat će pobjednike u četiri kategorije, a najbolji projekt EU prema glasovima čitatelja portala Jutarnji.hr dobiva posebnu nagradu u kategoriji: Najuspješniji projekt EU po izboru javnosti. Pobjednici će biti proglašeni na svečanoj dodjeli koja će se održati na Danima regionalnog razvoja i fondova EU u listopadu.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!