Asfaltiranje ceste u potpunosti platila Županijska uprava za ceste

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Župan Bjelovarsko-bilogorske županije Marko Marušić kao izaslanik predsjednika Vlade RH Andreja Plenkovića sudjelovao je na obilježavanju Dana Općine Zrinski Topolovac.

Tom prilikom svečano je otvorena novoasfaltirana cesta Topolovac-Povelić-Šćirki u dužini od 1.5 kilometara, a radove vrijedne 1.1 milijun kuna u stopostotnom je iznosu financirala Županijska uprava za ceste Bjelovarsko-bilogorske županije.

-Iznimno mi je drago da smo otvorili 1.5 kilometara dugu dionicu ceste koja je nužna za ostanak naših mladih u svome domu. Sigurno ćemo raditi na daljnjoj zajedničkoj suradnji, a sinergijom općina, gradova, Županije i Vlade RH još više ćemo razvijati kako općine i gradove tako i našu županiju rekao je Marušić i dodao da ga iznimno veseli podatak da ova općina ima pozitivan prirodni prirast, a to je i naša obveza da djeci omogućimo normalan život.

Upoznat je i s problemima vodoopskrbe i obećao je dati sve od sebe da to u što skorije vrijeme zajednički riješe. Načelnici Jasni Mikles Horvat i njenim suradnicima zaželio je što više uspješnih projekata. Bjelovarsko-bilogorska županija će vam biti podrška, zaključio je Marušić.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!