Alen je otišao u rat golobrad, branio je Vukovar… Bio je istinski junak Domovinskog rata!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Bjelovarski branitelji su u šoku. Sinoć je u teškoj prometnoj nesreći u prigradskom naselju Velike Sredice smrtno stradao njihov suborac i prijatelj Alen Buhin (51). Riječ je o Bjelovarčaninu koji je, još golobrad, kao dragovoljac prošao većinu hrvatskih ratišta i dao ogroman doprinos u Domovinskom ratu.

-On je zaista bio junak Domovinskog rata, istinski branitelj, čovjek kojim se svi trebamo ponositi. Bio je među rijetkom Bjelovarčanima koji su sudjelovali o obrani Vukovara, a prošao je i brojna druga bojišta – kazao nam je Igor Crnomarić, predsjednik bjelovarskog Odbora za branitelje.

Dodaje kako su svi koji su poznavali Buhina ostali potreseni viješću o njegovoj smrti.

-To je zaista tragedija, svi smo u šoku. Ovim putem želi izraziti iskrenu sućut Alenovoj obitelji, u ime svih bjelovarskih branitelja i svoje osobno – kazao je Crnomarić.

Podsjetimo, policija je jutros izvijestila kako se nesreća dogodila nakon što je nesretni Buhin prednjim desnim kotačem svog automobila zapeo za rubnjak, zanio se na lijevu stranu te udario u vozilo koje mu je dolazilo iz suprotnog smjera. Na mjestu je preminuo, dok je vozačica iz drugog automobila prošla s lakšim tjelesnim ozljedama.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!