Ukrao automobil i ključeve pa na kraju sve zapalio da prikrije tragove!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

VIROVITICA – Pravomoćnom presudom Općinskog suda u Virovitici od 14. listopada 2021. hrvatski državljanin (1989.) je proglašen krivim zbog počinjenja tri kaznena djela protiv imovine te je prihvaćena optužnicom predložena sankcija i izrečena jedinstvena kazna zatvora u trajanju od jedne godine, uvjetno na dvije godine.
Naime, Općinsko državno odvjetništvo u Virovitici još je 4. lipnja 2021. podiglo optužnicu protiv hrvatskog državljanina (1989.) zbog počinjenja kaznenog djela neovlaštene uporabe tuđe pokretne stvari i kaznenog djela oštećenja tuđe stvari.
Okrivljenika se teretilo da je 29. ožujka 2021. iz nezaključanog teretnog automobila parkiranog na putnom mostu obiteljske kuće, uzeo ključeve za pokretanje drugog teretnog  vozila, zajedno s kodiranim ključevima rezervoara te ključevima obiteljske kuće. Potom je drugi osobni automobil drugog vlasnika, na putnom mostu druge obiteljske kuće, bez znanja i privole vlasnika, u nakani da se njime koristi, stavio u pogon te se odvezao do drugog nakon čega je, u namjeri da sakrije tragove kaznenog djela, otvornim plamenom zapalio unutrašnjost vozila koje je u potpunosti izgorjelo.

PODIJELI S PRIJATELJIMA!