Sutra počinje 23. Obrtnički i gospodarski sajam KKŽ

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

KRIŽEVCI – Od 12. do 14. studenog na trgovima J.J. Strossmayera i A. Nemčića održat će se 23. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije, uz suglasnost Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. Sajam će biti otvoren od 9 do 17 sati, a odvijat će se u skladu sa svim epidemiološkim mjerama, kao i preporukama nacionalnog Stožera civilne zaštite. Posjetitelji i izlagači mole se za odgovorno ponašanje.

Epidemiološki okvir Sajma određuje pravila da se izlagači nalaze u zasebnim kućicama, uz obvezne covid potvrde, pridržavajući se propisanog razmaka, a obvezni su koristiti i zaštitne maske za lice te slijediti druge epidemiološke preporuke. Provođenje epidemioloških mjera nadzirat će angažirana zaštitarska tvrtka u suradnji s mjerodavnim gradskim Stožerom civilne zaštite.

Sajam će biti isključivo prodajnog karaktera, a za vrijeme trajanja manifestacije neće biti organizirani dodatni programi i sadržaji kojima bi se poticalo na veće okupljanje i zadržavanje građana na jednom mjestu.

Na ovoj tradicionalnoj gospodarskoj manifestaciji u organizaciji KKŽ i partnera očekuje se sudjelovanje 63 izlagača, a svečano otvorenje na rasporedu je u petak, 12. studenog u 11 sati na Trgu J.J. Strossmayera. Neposredno prije otvorenja, u križevačkoj Gradskoj upravi potpisat će se Sporazum o suradnji Obrtničke komore KKŽ i Območne obrtno-podjetniške zbornice Domžale iz Slovenije.

Sajam je prilika za predstavljanje županijskog gospodarstva, stvaranje novih poslovnih kontakata, ali i za podršku domaćim poduzetnicima i obrtnicima kupnjom njihovih proizvoda.

Uz Koprivničko-križevačku županiju, u organizaciji manifestacije sudjeluju i Obrtnička komora KKŽ, koja je i nositelj tehničke organizacije Sajma, Grad Križevci, Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Koprivnica, Udruženje obrtnika Križevci, PORA Regionalna razvojna agencija KKŽ, Europe Direct KKŽ, Turistička zajednica Grada Križevaca i Turistička zajednica KKŽ.

Iz ureda župana pozivaju građane da kupnjom proizvoda domaćih poduzetnika i obrtnika podrže njihove djelatnosti i tradiciju sajmovanja.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!