Policija na korak od toga da otkrije čiji je metak usmrtio oca troje djece

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

GRUBIŠNO POLJE – Još uvijek traje istraga tragedije koja se prije desetak dana dogodila u lovu na grubišnopoljskom području. Podsjetimo, pretprošle nedjelje u lovištu kod Male Dapčevice smrtno je stradao 45-godišnji Grubišnopoljac Darko Školak. Tragedija se dogodila u lovu koji je organiziralo  Lovačko društvo ‘Jelen’ iz Ivanovog Sela. Tijekom prigona divljači, oko 11,30, netko od kolega lovaca nesretnog je Školaka pogodio u glavu. Iako je u rekordnom roku prebačen u Opću bolnicu Virovitica, spasa mu, na žalost, nije bilo. Što se točno dogodilo te kobne nedjelje, policija još uvijek pokušava doznati, no detalje za sada ne žele otkrivati.

-Obavještavamo Vas da je kriminalističko istraživanje navedenog događaja još uvijek u tijeku te da  policijski službenici ove policijske uprave u suradnji s Općinskim državnim odvjetništvom u Bjelovaru provode izvidne i dokazne radnje – kratko su iz Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske odgovorili na naš upit.

Neslužbeno pak doznajemo kako je policija izdvojila dvojicu lovaca za koje je utvrđeno da su mogli ispaliti hitac koji je bio koban za njihovog kolegu Školaka. Otegotna okolnost navodno je to što metak kojim je usmrćen nije pronađen, no postoje i druge metode da se utvrdi tko je od dvojice spomenutih lovaca postao slučajni ubojica. Naš izvor nam otkriva kako su obojica osumnjičenika u velikom šoku, kao i većina drugih lovaca s grubišnopoljskog područja. Školakova smrt sve ih je duboko potresla. Grubišnopoljci su nam neposredno nakon tragedije otkrili kako je Školak bio iznimno vrijedan i marljiv čovjek, uvijek bio spreman pomoći drugima. Bio je strastveni lovac.

-Ostavio je za sobom suprugu i troje djece. Svi smo u šoku, nismo mogli ni zamisliti da bi se nešto ovakvo moglo dogoditi – kazao nam je prije tjedan dana jedan Darkov kolega.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!