Otkriveno kada bi mogli biti izabrani novi županijski pročelnici

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Završen je natječaj za nove pročelnike u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji. U novom krugu potrage za rukovodećim kadrovima otvorena su radna mjesta pročelnika Upravnog odjela za pravne i zajedničke poslove, pročelnika za financije, potom za gospodarski razvoj i komunalne djelatnosti, tu je i natječaj za pročelnika za prostorno uređenje, gradnju, zaštitu okoliša i zaštitu prirode te pročelnika za zdravstvo, demografiju i mlade.

U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji otkrivaju kako je natječaj za svih pet otvorenih mjesta pristiglo 15 zamolbi.

-Budući da su zamolbe mogle biti poslane i poštom zadnjeg dana roka, pričekat će se još nekoliko dana. Nakon što prođe razuman rok za pristizanje i poštom poslanih prijava, odredit će se datum testiranja, te će poziv za kandidate koji ispunjavaju formalne uvjete biti objavljen na web stranicama županije. Kako je i navedeno u obavijesti uz sam natječaj, provest će se testiranje kandidata koje se sastoji od pisanog dijela, provjere znanja rada na računalu te konačno i intervjua za one kandidate koji ostvare minimalno 50 posto ukupnog broja bodova na pisanom testiranju – kažu u Županiji, dodajući kako nisu u mogućnosti kalkulirati s danom početka rada novih pročelnika, no nadaju se kako bi cjelokupna procedura mogla biti okončana do sredine prosinca.

Podsjetimo, u prvom krugu zapošljavanja, odabrano je četvero pročelnika. Resor društvenih djelatnosti i obrazovanja preuzela je Andrea Prugovečki Klepac, poljoprivrede Zlatko Pavičić, na čelo Upravnog odjela za poslove državne uprave došla je Zvjezdana Stella Horvatinčić, dok je pročelnicom Službe ureda župana postala Mirjana Posavac.

Natječaj do sada nije raspisan samo za jedan odjel, točnije Službu za unutarnju reviziju, koju vodi Melita Polančec Lukinec. No, iz Županije su nam potvrdili kako je u planu u skorije vrijeme raspisati natječaj i za to radno mjesto.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!