Tko su novi, a tko stari šefovi juniora vodeće stranke

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

S nedjeljnim 16. Nacionalnim saborom Mladeži HDZ-a završen je izborni proces u zajednici mladih Hrvatske demokratske zajednice.

Kad se pak radi o Mladeži HDZ-a Bjelovarsko-bilogorske županije, u prethodnom mandatu županijsku mladež vodila je Judita Emić koja je novoizabrana glavna tajnica Mladeži na nacionalnoj razini, a dosadašnji tajnik županijske organizacije Stipan Ćurak novoizabrani je predsjednik Županijskog odbora.

Mladež Hrvatske demokratske zajednice održala je izborne skupštine u svim gradovima te nekoliko općina: Štefanje, Šandrovac, Zrinski Topolovac, Dežanovac i Kapela.

Ćurak kaže da očekuje i rezultate drugih izbornih skupština, među kojima svakako i one u općini Rovišće gdje još nije održana izborna skupština Mladeži, a upravo je ona jedna od najvećih općinskih organizacija po broju članova Mladeži.

Među novim čelnicima mnoga su nova imena, a ima i “starog kadra”. U gradu Bjelovaru za predsjednika je izabran Matej Martan koji je naslijedio dugogodišnjeg člana stranke i sadašnjeg gradskog vijećnika HDZ-a Ivana Vlašića.

U Garešnici novoizabrana predsjednica je Evelyn Muhvić, dosadašnja članica županijskog odbora.

U gradu Grubišno Polje ponovno je izabran Hrvoje Mesar, dok u Čazmi još jedan mandat osvaja Željka Sinković.

U gradu Daruvaru Mladež ima novog predsjednika, to je aktivni gradski vijećnik Tomislav Karaula.

Na slici: Judita Emić jučer s predsjednikom stranke Andrejom Plenkovićem i Gordanom Jandrokovićem


PODIJELI S PRIJATELJIMA!