Policija kreće u novu akciju, posebno će paziti na jedan prekršaj

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska obavještava sudionike u cestovnom prometu da će policijski službenici danas, 23. prosinca, od 12 do 20 sati provoditi pojačani nadzor poštivanja prometnih propisa od strane svih sudionika u prometu na području cijele županije.

Cilj akcije je smanjenje broja prometnih nesreća i pozitivni utjecaj na stanje sigurnosti u prometu. Nadzor će naročito biti usmjeren na prekršaje prekoračenja dozvoljene brzine kretanja ali će se sankcionirati i svi drugi prekršaji, kao što su vožnja pod utjecajem alkohola i droga, upravljanje bez položenog vozačkog ispita, upravljanje za vrijeme zabrane, prekršaji mladih vozača, upravljanje neregistriranim i tehnički nepregledanim vozilima kao i na suzbijanje prekršaja koji su najčešći uzročnici prometnih nesreća.

-I ovom prilikom molimo sve sudionike u prometu da poštujući prometne propise vode brigu o svojoj i sigurnosti drugih sudionika u prometu, te da svojim pozitivnim ponašanjem pridonesu povoljnom stanju sigurnosti – poručuju iz policije.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!