Mladić (17) opljačkao prodavačicu pištoljem nalik na pravi

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

ĐURĐEVAC – Mladić (17) iz đurđevačkog područja uhićen je zbog razbojništva koje je počinio u jutarnjim satima pretprošlog ponedjeljka u trgovini u Sirovoj Kataleni, naselju u sastavu grada Đurđevca, donosi Podravski list.

Kako su izvijestili iz policije, mladić je oko 6:20 sati ušao u trgovinu mješovitom robom u tom mjestu i uz prijetnju replikom pištolja zatražio od prodavačice da mu preda novac. Prestrašena ga je prodavačica poslušala i predala mu više tisuća kuna iz blagajne.

Točan iznos bit će poznat nakon što iz trgovine policiji pošalju točan odštetni zahtjev. Što je mladića potaknulo na razbojništvo nije bilo moguće doznati zato što još nije bio ispitan kod tužitelja.

– Tko zna zbog čega je to učinio. Možda je nekome bio nešto dužan ili se samo htio počastiti za Božić. Kako god bilo, učinio je jako glupu stvar jer će zbog toga što je napravio vjerojatno završiti u zatvoru – rekao je jedan mještanin Sirove Katalene. Iz policije su za Podravski odgovorili kako su protiv osumnjičenog podnijeli posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu, a zbog kaznenog djela za koje se tereti može biti osuđen od jedne do deset godina zatvora.

FOTO: Ilustracija

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!