Poginula žena radila je u bjelovarskoj bolnici, teško ozlijeđeno dijete bit će prebačeno u Klaićevu

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

ŠTEFANJE – U prometnoj nesreći koja se jutros oko 9,25 dogodila kod nogometnog igrališta u Narti poginula je zaposlenica bjelovarske Opće bolnice Đurđa Posavac, potvrdili su nam u ustanovi. Riječ je o medicinskoj sestri s Odjela neurologije.

U njezin automobil je na državnoj cesti D-43 frontalno naletio drugi osobni automobil kojim je upravljao muškarac iz ovog kraja koji, kako doznajemo, radi u inozemstvu, ali se za praznike vratio kući. S nesretnom ženom je u automobilu bilo i maleno dijete koje je u nesreći teško ozlijeđeno.

-Dijete je staro oko 4 godine, trenutno je pri svijesti i stabilno, izvan životne opasnosti, ali u nesreći je zadobilo teške tjelesne ozljede. U planu je prijevoz u Klaićevu bolnicu u Zagreb, čim se uvjerimo da je dijete u stanju podnijeti put – kazala nam je v.d. ravnateljica Opće bolnice Bjelovar Sanela Grbaš-Bratković.

U bolnici su u šoku zbog ove tragedije i smrti zaposlenice koju je, kako su nam otkrili njezini kolege, svega nekoliko mjeseci dijelilo od umirovljenja. Ispričali su nam kako je bila divna osoba, iznimno posvećena obitelji i poslu. U šoku su i mještani Miklouša iz kojeg je žena bila koji za nju također imaju samo lijepe riječi.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!