Poznanici pijanog vozača koji je u smrt odveo nedužnu ženu otkrivaju njegov identitet

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Bjelovarska policija tek se večeras oglasila o jutrošnjoj teškoj prometnoj nesreći u kojoj je život izgubila 63-godišnja Đurđa Posavac, medicinska sestra koja je radila u Općoj bolnici Bjelovar. U nesreći je i ozlijeđeno petogodišnje dijete koje je prebačeno u zagrebačku Klaićevu bolnicu. Očevid je trajao satima tijekom kojeg je bio obustavljen promet kroz Nartu u smjeru Štefanja.

Tijekom dana našoj redakciji javio se čitatelj našeg portala i otkrio identitet vozača koji je, po svemu sudeći, skrivio nezgodu sa smrtnom posljedicom. Tvrdi da je poznanik te osobe koja inače radi u Njemačkoj, a u domovini je tijekom božićnih blagdana.

Riječ je o Hrvoju Ojvanu. Naš izvor tvrdi da je pio cijelu noć po lokalnim birtijama, a nastavio i jutros u Narti i Štefanju. Hrvojev brat radi u temeljnoj policiji. 

Očevici na mjestu nesreće tvrde da je Ojvan jedva stajao na nogama, da je prošao s lakšim ozljedama i da je pitao je li ubio nekoga. “Ako jesam, završit ću u zatvoru”, navodno je rekao. Policija ga odvela u pritvor na triježnjenje.

Prema Kaznenom zakonu, počinitelju prijeti kazna zatvora u trajanju od tri do dvanaest godina.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!