Završena potraga za 16-godišnjom djevojkom iz Prgomelja

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Nakon pet dana, policija je pronašla 15-godišnju Indiru Radanac koja je iz doma u Prgomelju kraj Bjelovara nestala 2. siječnja. Policijski službenici pronašli su je na đurđevačkom području. Djevojka od početka potrage nekoliko puta javila obitelji te objasnila da je kod dečka i da se ne želi vratiti. No, roditelji se nisu željeli pomiriti s tom činjenicom pa je policija intenzivno tragala za njom.

-Jučer, 7. prosinca u 16 sati na području Policijske postaje Đurđevac, policijski su službenici pronašli nestalu 16-godišnjakinju te je u nazočnosti djelatnice Centra za socijalnu skrb Bjelovar obavljen obavijesni razgovor na okolnosti njenog nestanka te je utvrđeno da se radi o samovoljnom udaljenju – izvijestili su iz policije.

Podsjetimo, obitelj je prijavila nestanak 2. siječnja, sat vremena nakon što su primijetili da djevojke nema. Kako su ranije ispričali medijima, Indira je tog poslijepodneva 2. siječnja krenula susjedi po jaja, a ranije se s majkom dogovorila kako će peći kolače i pohati meso. Kako se dugo nije vraćala, roditelji su je krenuli potražiti kod susjede, no ona im je rekla da Indira nije ni stigla do nje. Navodno im se javila porukom već istog dana, napisavši kako je kod dečka.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!