Mladež stranke zasjedala u Daruvaru, nije samo Bjelovar grad za sastanke

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

U Daruvaru je, pridruživajući se svih epidemioloških mjera uz EU COVID digitalne potvrde, održana III. sjednica Županijskoga odbora Mladeži HDZ-a, priopćeno je iz te stranke.

Na sjednici su im se pridružili Gradonačelnik i predsjednik GO HDZ-a Daruvar Damir Lneniček, predsjednik Župnajskog odbora i saborski zastupnikMiro Totgergeli, župan Bjelovarsko-bilogorski te potpredsjednik ŽO HDZ-a Marko Marušić. Sjednici je nazočio i nacionalni predsjednik Mladeži Maksimilijan Šimrak, a tu je bila i glavna tajnica Mladeži Judita Emić.

“U ugodnoj Daruvarskoj atmosferi raspravljali smo o stručnim odborima nacionalne Mladeži odnosno prijedlozima članica i članova. Nakon uvodnih obraćanja naših domaćina i gostiju raspravljali smo o aktualnoj političkoj situaciji u našoj županiji i državi”, priopćeno je iz stranke.

“Htio bih se prije svega zahvaliti našim domaćinima gradonačelniku Lneničeku i predsjedniku GO mladeži Daruvar Tomislavu na gostoprimstvu ovdje u Daruvaru te cijeloj Mladeži grada Daruvara koja se potrudila organizirati sjednicu. Sjednice smo do sad održavali u Bjelovaru kao glavnom gradu naše županije međutim u ovom mandatu svi gradovi i općine bit će jednako zastupljeni brojem sjednica. Danas smo u Daruvaru i želim snažno poslati poruku zajedništva i međusobne suradnje gradskih i općinskih mladeži sa županijskom i nacionalnom Mladeži jer takvom suradnjom svim mladima u županiji možemo omogućiti život kakav zaslužuju” proučio je Stipan Ćurak predsjednik Županijskog odbora Mladeži HDZ-a Bjelovarsko-bilogorske županije.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!