Sudarila se tri automobila. Šteta oko 50 tisuća kuna

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

GAREŠNICA – U ponedjeljak oko 14.20 sati, 50-godišnji vozač je upravljao osobnim automobilom “Audi” kutinskih registarskih oznaka kroz Garešnicu. Dolaskom do križanja Graničarske i Vukovarske ulice započeo je skretanje vozilom u lijevo, a da pri tome nije propustio osobni automobil “Alfa” bjelovarskih registarskih oznaka s kojim je upravljao 58-godišnjak koji se kretao iz suprotnog smjera i zadržavao svoj smjer kretanja.

Tom prilikom došlo je do udara prednjeg lijevog dijela „Audia“ u prednji lijevi dio „Alfe“. Uslijed udara došlo je do zanošenja u desno „Alfe“ koja je svojim zadnjim desnim dijelom udarila u prednji kraj osobnog automobila „Toyota“ bjelovarskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 37-godišnjak koji se kretao iz Vukovarske prema Graničarskoj ulici – naveli su iz PU bjelovarsko-bilogorske.

Na vozilima nastala šteta koja se nestručnom procjenom cijeni na oko 50 000 kuna.

Niti jedan od sudionika ove prometne nesreće nije bio pod utjecajem alkohola dok je 50-godišnji vozač koji je skrivio ovu prometnu nesreću zbog zadobivenih ozljeda zatražio liječničku pomoć.

Njemu je uručeno izviješće o počinjenom prekršaju zbog počinjenih prekršaja, a liječničkom obradom su mu konstatirane lakše tjelesne ozljede – rekli su iz PU bjelovarsko-bilogorske.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!