Sudar automobila u Severinu. Vozila nakon prevrtanja završila u putnom jarku

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Jučer  oko 9.55 sati, 33-godišnjak je upravljao osobnim automobilom marke Dacia zagrebačkih registracijskih oznaka kroz Severin iz pravca istoka prema zapadu.

Dolaskom do kućnog broja 56, skrenuo je ulijevo preko uzdužne pune linije prema parkiralištu te je na taj način oduzeo prednost prolaska 67-godišnjem vozaču Volkswagena bjelovarskih registracijskih oznaka, a koji je dolazio iz suprotnog smjera. Uslijed navedenog te neprilagođene brzine, vozač Volkswagena je prednjim dijelom vozila udario u desni bočni dio Dacie. – naveli su iz PU bjelovarsko-bilogorske.

Nakon sudara, vozilo Dacia je odbačeno te je udarilo u hidrant, a potom se prevrnulo i završilo u putnom jarku, dok se vozilo Volkswagen u zanošenju nastavilo kretati kolnikom te je sletilo u putni jarak.

-U prometnoj nesreći na vozilima je nastala materijalna šteta, a 33-godišnji vozač je zbog zadobivenih ozljeda prevezen vozilom hitne medicinske pomoći u Opću bolnicu Bjelovar gdje su mu konstatirane teške tjelesne ozljede. Oba vozača su alkotestirana, a reakcija na alkohol je izostala.

U svezi navedene prometne nesreće, slijedi posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru – naveli su iz PU bjelovarsko-bilogorske.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!