U prometnoj nesreći u Ćurlovcu teško stradao 26-godišnjak

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

U petak oko 21 sat došlo je to teške prometne nesreće o kojoj je PU bjelovarsko-bilogorska upravo objavila detalje.

-U petak 25. veljače  26-godišnjak je upravljao osobnim automobilom koprivničkih registracijskih oznaka kroz mjesto Ćurlovac iz pravca sjevera u pravcu juga.

Dolaskom do kbr.36 pretjecao je osobni automobil, a traka kojom je pretjecao nije bila slobodna, a na kolniku je bila puna središnja linija. Uslijed toga je prednjim lijevim krajem udario u prednji lijevi kraj osobnog automobila bjelovarskih registracijskih oznaka s kojim je upravljala 19-godišnjakinja, a koja se kretala iz suprotnog smjera. Nakon udara, vozilo koprivničkih registracijskih oznaka sletjelo je u desni putni jarak gdje je udarilo u prometni znak i ogradu – naveli su iz PU bjelovarsko-bilogorske.

Uslijed sudara, došlo je do rasipanja dijelova vozila koji su udarili u prednji kraj osobnog automobila koprivničkih registracijskih oznaka s kojim je upravljao 21-godišnjak, a koji se kretao iza spomenutog vozila bjelovarskih registracijskih oznaka.

Navedena dionica ceste D-43 je od 21.00 do 23.40 sati bila zatvorena za prometovanje vozila zbog obavljanja očevida, a promet se je odvijao obilaznim cestama.

U prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobio je 26-godišnji vozač, dok su lake tjelesne ozljede zadobile 19-godišnjakinja i njezina 23-godišnja putnica. Svi vozači su alkotestirani, kod 19-godišnjakinje i 21-godišnjaka reakcija na alkohol je izostala, dok je kod 26-godišnjaka utvrđena koncentracija alkohola od 0.28 g./kg. – naveli su iz PU bjelovarsko-bilogorske.

Protiv 51-godišnjaka slijedi obavezeni prekršajni nalog.

FOTO – ILUSTRACIJA


PODIJELI S PRIJATELJIMA!