Pijan skrivio prometnu nesreću. Hitna pomoć izašla na teren

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

U Malim Zdencima došlo je do prometne nesreće. Naime, 60-godišnjak je upravljao osobnim automobilom marke „Daewoo“ daruvarskih registracijskih oznaka kroz Male Zdence, Ulicom Antuna Mihanovića iz smjera Velikih Zdenaca u smjeru Grubišnog Polja. Dolaskom do kbr. 54, 60-godišnjak nije držao potreban razmak te je prednjim dijelom vozila naletio na stražnji dio osobnog automobila marke Volkswagen daruvarskih registracijskih oznaka s kojim je upravljala 45-godišnjakinja, a koja se kretala ispred Daewooa te je usporavala kako bi skrenula na kolni most – naveli su iz PU bjelovarsko-bilogorske.

Oboje vozača su alkotestirani, kod 45-godišnjakinje reakcija na alkohol je izostala, dok je kod 60-godišnjaka utvrđena koncentracija alkohola od 1.33 g./kg.

U prometnoj nesreći, 52-godišnja putnica iz vozila Volkswagen je zadobila lakše tjelesne ozljede, zbog čega je vozilom hitne medicinske pomoći Grubišno Polje prevezena u Opću bolnicu Virovitica na pružanje liječničke pomoći.

Zbog počinjenih prometnih prekršaja protiv 60-godišnjaka slijedi prekršajni nalog – rekli su iz PU bjelovarsko-bilogorske.ž

FOTO – ILUSTRACIJA


PODIJELI S PRIJATELJIMA!