Pred Pakračanima je još jedna godina velikih projekata

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

PAKRAC – Pakrac slavi Dan Grada i blagdan svog zaštitnika svetog Josipa. Iza Pakračana je uspješna godina, a velike planove imaju i za sljedećih godinu dana do sljedećeg gradskog rođendana.

-Nastavljamo s dosadašnjim radom i tempom. U Pakracu je puno gradilišta tako da ćemo i dalje provoditi projekte koje smo si zacrtali. Moram reći da smo unazad dvije godine započeli niz velikih projekata koje privodimo kraju, ali to ne znači da ćemo stati nego ćemo i dalje raditi na tome da stanovnici svih pakračkih naselja imaju kvalitetne uvjete za svoj život i rad – ističe gradonačelnica Anamarija Blažević.

Nastavit će pratiti djecu i obitelji, starije, kulturu, sport. Projekata koji bi se trebali odraditi do sljedećeg pakračkog rođendana je previše da bi se nabrojali, ali neke se mora izdvojiti.

-Već sljedećeg tjedna započinje građevinska operativa u Spahijskom podrumu, potpisan je ugovor s izvođačem radova u iznosu većem od 26 milijuna kuna. Krajem lipnja nam završava aglomeracija i nakon nje slijedi sređivanje, asfaltiranje nogostupa i prometnica na području na kojem je provedena aglomeracija – navodi Blažević.

Nisu u Pakracu zaboravili niti na predškolski odgoj, pa se tako radi projektna dokumentacija za izgradnju još jednog vrtića čime bi liste čekanja trebale otići u povijest.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!