Dodijeljena novčana sredstva sportskim, zabavnim i kulturnim događanjima. Evo koliko iznose

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Turističko vijeće Turističke zajednice Bilogora – Bjelovar donijelo je odluku o dodjeli 100 tisuća kuna potpora na temelju objavljenog Javog poziva za dodjelu potpora lokalnim događanjima u 2022. godini.

Novac je dodijeljen za sportska, zabavna, kulturna i etno-gastronomska događanja na području cijele Turističke zajednice, a ugovori su potpisani danas u Gradskom muzeju.

-Turističko vijeće TZ Bilogora Bjelovar i direktorica Ana Kelek donijeli su odluku da se izdvoji 100 tisuća kuna za dodatne aktivnosti kojima ćemo pomoći udrugama s kojima dugo surađujemo, ali i nekim novima koji surađuju na turističkim aktivnostima grada Bjelovara i općina na Bilogori – kazao je gradonačelnik Hrebak i dodaje.

-Sve su to udruge koje partnerski s nama organiziraju Terezijanu, događaje oko Terezijane, ali i neke druge događaje poput ‘Jesen na Bilogori’, pa streetball turnir na Boriku i neke druge. Sve te male manifestacije čine jednu veliku turističku priču – kazao je gradonačelnik Hrebak.

Direktorica TZ Bilogora-Bjelovar Ana Kelek istaknula je da su sva događanja važna, pa i ona mala jer one također upotpunjuju turističku ponudu.

-Važne su nam sve udruge, svi volonteri i svaki pojedinac koji radi na turizmu u Bjelovaru i okolnim općinama – rekla je, između ostalog, direktorica Ana Kelek.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!