Tjedan Harry Pottera u daruvarskoj knjižnici

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

DARUVAR – U cijelom svijetu 2. svibnja obilježava se Dan Harry Pottera, no u Pučkoj knjižnici i čitaonici Daruvar odlučili su obilježiti cijeli tjedan u čast mladog čarobnjaka.

-U ponedjeljak, 2.5. svi ljubitelji malog čarobnjaka moći zaigrati kviz. A svi posjetitelji knjižnice moći će se poslikati kao zatvorenici u Azkabanu u predvorju knjižnice. Na dječjem odjelu cijeloga će tjedna biti postavljen kreativni (za)kutak gdje će se djeca moći kreativno izraziti uz bojanje, crtanje omiljenih likova te osloboditi malog vilenjaka Dobbyja.

Za srijedu, 4.5. u 17 sati predviđena je filmska projekcija. Djeca će uz prigodne kokice moći pogledati prvi dio Harryja Pottera. Vjerujemo da su sva djeca davno pogledala taj film, ali isto tako znamo da ga voli gledati uvijek iznova.

U četvrtak će se također u 17 sati održati kreativna radionica za djecu. Izrađivat će se čarobni štapići, a djeca će kući moći ponijeti pozivno pismo za Hogwarts. Radionica je predviđena za djecu uzrasta od 5 godina pa nadalje, a potrebna je prijava ili na broj telefona knjižnice (043/331-592) ili dolaskom u knjižnicu – naveli su iz daruvarske knjižnice.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!