Lijeva zastupnica napala župana Marušića zbog nedolaska u Rovišće

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Cijelu zbrku i nemir u javni prostor BBŽ-a unijela je najava dolaska predsjednika Milanovića na Dan općine Rovišće. Kaže župan Marko Marušić da neće doći što nam je i razumnljivo jer je dobar i poslušan. Njegov glavni stranački šef Plenković naredio je bojkot Predsjednika. Kojeg li apsurda!, piše Bojana Hribljan na svom Facebook profilu pod naslovom BOJKOT ILI STRAH OD PREDSJEDNIKA?

Bivša zamjenica župana Damira Bajsa, koja posljednih godina pleše oko izbornog praga, odlučila je savjetovati župana Marušića:

Rovišće je na predsjedničkim izborima 2019. g. izabralo Zorana Milanovića za svog Predsjednika. Na lokalnim izborima 2021. g. u Rovišću je glasalo za župama Marka Marušića oko 78% glasača. Dosta je to velika brojka, veća i od nekih gradova u županiji. Župan Marušić ovim postupkom pokazuje da ne drži do glasača već je u strahu od stranačkog šefa. U politici i u životu postoje trenuci kad pokazujemo stav jesmo li ljudi s karakterom i snagom ili poslušnici. Ovo je test na kojem je župan pao, treba biti uz građane koji su ga birali jer to je dan njihove općine. Predsjednik zato i dolazi na njihov svečani dan, zaključuje Hribljan.

Čelnica Demokrata očito ne uvažava Marušićeve argumente za nedolazak pa je logično zaključiti kako podupire rječnik i postupke Zorana Milanovića od kojeg su se ogradili brojni lijevi intelektualci i novinari. Njezina objava dokaz je kako se ne bavi meritumom, već političko djelovanje shvaća kao posluh ili neposluh svom stranačkom šefu. Priznajmo, i danas mnoge stranke i strančice funkcioniraju tako.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!