Rovišće okupirali bjelovarski biciklisti, osim graha dijelili su se fiš i lovački paprikaš, a tek pivo…

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Prvosvibanjska biciklijada iz Bjelovara do Kraljevca okupila je 50-ak biciklista koji su okrijepu pronašli u središtu Rovišća, na proslavi koja je u sklopu događanja u povodu Dana općine.

Domaćini su točno u podne otvorili kazane s tradicionalnim grahom, ali i fišom te lovačkim paprikašom od divljači. Kad se tome doda i da su sokovi te pivo bili besplatni, idealno mjesto za provod, što su brojni mještani iskoristili.

Načelnik Slavko Prišćan pozdravio je sve goste Rovišća i zaželio im da ostanu što duže i zabave se, pogotovo jer je nakon dvije sušne covid godine ponovno bila prigoda za druženje po prekrasnom svibanjskom vremenu.

Članovi taekwando kluba Fox izveli su pokaznu vježbu, mladi šahisti i vatrogasci također. Najmlađima je na raspolaganju bio napuhanac, organizirane su brojne igre na otvorenom poput bacanja kamena s ramena, povlačenja konopca, viseće kuglane…

Popularni Gaga Medak vodio je kroz program i izrazio žaljenje što predsjednik Republike opet nije s nama, iako je dodao da mnogi misle kako ga je bilo dosta za jedan mandat.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!