Povratak u zlatno doba hrvatske dance groznice

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

GAREŠNICA – Kraj ljetne sezone godišnjih odmora i povratak svakodnevnim obvezama i rutini u Garešnici znači i da je vrijeme za Gariglazbijadu, najveseliju garešničku manifestaciju. Program počinje već danas kada će se od 16 sati propisno proslaviti jedan od obveznih vinogradarskih blagdana – Bartolovo.

-U Vinariji Žabić imamo tradicionalno podizanje vinogradarskog klopoca i podjelu diploma nagrađenim vinarima – najavljuje direktorica Turističke zajednice Sjeverna Moslavina Danijela Belak.

Subota je rezervirana za obilazak Hotela za pčele OPG-a Balja čiji subotnji Dan otvorenih vrata traje od 13 do 19 sati, a u sklopu kojeg će se spojiti med i riječi na Mednim poetskim trenucima.

-Naši zavičajni pjesnici će pročitati svoje pjesme, tko želi može doći i čuti što su pripremili naši zavičajni pjesnici, a imamo ih dvadesetak – otkriva Belak.

Održat će se i neizbježni Garešnički sajam na trgu, klinci će u petak u Hrvatskom domu moći pogledati film Veliki crveni pas Clifford, a oni veliki u subotu kino hit Elvis. Gariglazbijadom dominira glazba pri čemu se u čast tridesetog rođendana lokalnog radija subotnjim koncertom vraća u zlatno doba Gariglazbijade i vrijeme kada je Hrvatsku tresla dance groznica.

-Odlučili smo da ove godine izvođači budu one pjevačke zvijezde koje su žarile i palile devedesetih kada je bio sam početak Gariglazbijade tako da ove godine nastupaju Ivana Banfić (I.Bee), Minea i Ella – ističe Belak.

Kako vam danas zvuče hitovi poput Iza ponoći, Good boya i Šumice otkriti možete ove subote od 21 sat na garešničkom trgu.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!