Do sajma će biti lakše doći nego na prethodna dva, ali i skuplje

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Sajamski prostor Gudovac od 9. do 11. rujna još jednom postaje poljoprivredno i gospodarsko središte Hrvatske zahvaljujući 29. Jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu. Sajam se s popunjenih 11 hektara izložbenog prostora vraća u pretpandemijska vremena, no oni koji će doći morat će izdvojiti nešto više novca nego prethodnih godina.

-Mi smo cijene ulaznica stavili 4 i 5 eura, odnosno 30 i 38 kuna – navodi direktor Bjelovarskog sajma Zlatko Salaj i dodaje kako su na sajmu u Celju ulaznice 8 eura, a na Bjelovarskom sajmu cijene nisu dirane posljednjih pet do šest godina.

Na prethodnim su sajmovima ulaznice bile 20 i 30 kuna. No, ovog se puta uvode obiteljska i ulaznica za sva tri dana sajma, a po prvi puta će se ulaz moći platiti karticom. Pitanje je kako doći do sajma jer cesta u Gudovcu još uvijek nije završena. To neće biti problem, ističe Salaj.

-Jedna strana je asfaltirana, a ona druga koja nije asfaltirana je poravnata i šahte su u nivou asfalta. Promet će se normalno odvijati i nema zabrane prometa – kaže.

Zbog gužvi će se probati dogovoriti parking na obilaznici tijekom vikenda odakle će u tom slučaju voziti autobusi.

-To je normalno svuda u svijetu da ne možete parkirati pred vratima sajma jer na sajam dolaze izlagači, stručne službe, predavači, ali autobus će doći svakih 20 minuta. Netko parkira na asfaltu i u štiklama izađe van, pričeka desetak minuta, dođe autobus i ostavi ljude pred ulazom u sajam – navodi direktor Bjelovarskog sajma.

Taj će autobus kružiti cijeli dan.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!