Nastavlja se dobra tradicija, Daruvarskim toplicama još jedan vrijedan ugovor

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Daruvarske toplice ostvarile su još jednu uspješnu suradnju, ovoga puta sa Sportski savezom Grada Zagreba. Ovoga tjedna ravnatelj Toplica Ratko Vuković potpisao je s predstavnicima Saveza četverogodišnji ugovor koji koji to potvrđuje.

-Ovaj ugovor označava novi početak suradnje po osnovi sportskih priprema sa mnogobrojnim sportskim savezima i klubovima hrvatske metropole – istaknuo je nakon potpisivanja ravnatelj Vuković.

Sportski savez Grada Zagreba je zajednica gradskih sportskih saveza, specijalizirana za potporu zagrebačkim sportašima te za razvoj i unapređenje sportske djelatnosti u Gradu Zagrebu. Koliko je ova suradnja važna za daljnji rast i razvoj Daruvarskih toplica u segmentu sportskih priprema, govori činjenica da Sportski savez Grada Zagreba obuhvaća čak 74 sportska saveza, od kojih svaki savez obuhvaća veći broj klubova. Samim time, ovo je zasigurno jedan od najznačajnijih ugovora o suradnji koje su Daruvarske toplice potpisale u ovom tržišnom segmentu, gledajući sa budućeg financijskog, ali i s aspekta broja dolazaka i noćenja sportaša koji će koristiti usluge Daruvarskih toplica.

U ovoj godini ovo je četvrti u nizu potpisanih četverogodišnjih ugovora o suradnji, te označava jasan smjer i nastavak pozicioniranja Daruvarskih toplica u segmentu sportskih priprema i rehabilitacije sportaša.  U prilog tome govore i jasni pokazatelji. Tijekom 2022.g. po osnovi sportskih priprema u Daruvarske toplice došlo je više od 1.000 sportaša, realizirano je više od 4.000 noćenja, te je ostvareno više od 1 milijun kuna prihoda, što ne bi bilo moguće bez brojnih sadržaja i vrhunske usluge za realizaciju sportskih priprema i rehabilitacije sportaša.

Potpisivanju četverogodišnjeg ugovora prisustvovali su Vjekoslav Šafranić, predsjednik Sportskog saveza Grada Zagreba, Tomislav Stojak, glavni tajnik Sportskog saveza Grada Zagreba, Suzana Šop, pomoćnica glavnog tajnika saveza za pravne poslove, rukovoditelj odjela sporta i rekreacije Saša Starčević  te ravnatelj Daruvarskih toplica Ratko Vuković.

 

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!