Bjelovarski Tehnološki park ima novu šeficu

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Nakon odlaska Ivane Jurković Piščević na čelo bjelovarskog Komunalca, mjesto direktora u Tehnološkom parku ostalo je prazno. Tu će gradsku ustanovu do daljnjega voditi bliska suradnica bivše ravnateljice, potvrdio nam je bjelovarski gradonačelnika Dario Hrebak, ujedno i predsjednik Skupštine Tehnološkog parka.

-Na mjesto vršiteljice dužnosti direktorice postavili smo zaposlenicu Tehnološkog parka Dajanu Vukmanić koja će imati priliku voditi tvrtku i pokazati što može i zna do raspisivanja natječaja za ravnatelja. U svakom slučaju, i ovoga puta nastavili smo s praksom da povjerenje prije svega dajemo ljudima iz sustava koji su se na neki već dokazali – kaže Hrebak, dodajući kako Dajana Vukamnić, kao ni njezin prethodnica, nema iskaznicu niti jedne političke stranke.

-Nemamo ništa protiv stranačkih kadrova, ali stručnost mora biti prioritet. Ako obratite pozornost, vidjet ćete da na čelu većine gradskih tvrtki i ustanova u Bjelovaru imamo stručne ljude koji nisu ni u jednoj političkoj stranci – kaže Hrebak.

Inače, nova šefica bjelovarskog Tehnološkog parka Dajana Vukmanić u toj ustanovi do sada je radila kao stručnjakinja je za projektno planiranje i upravljanje razvojnim ciklusom.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!