Bjelovarska policija uhitila ekipu koja je pljačkala po kafićima, trgovinama i trgovačkim centrima

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

U utorak 25. listopada policijski službenici Policijske postaje Bjelovar proveli su kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom i 19-godišnjakom s bjelovarskog područja zbog sumnje da su počinili dva kaznena djela.

Naime, sumnja se da su zajedno s još jednom maloljetnom osobom, tijekom kolovoza i rujna 2022. provalili u dva ugostiteljska objekta i trgovinu na gradskoj tržnici u Bjelovaru iz kojih su ukrali novac i cigarete, pribavivši si materijalnu korist oko 10 tisuća kuna – naveli su iz PU bjelovarsko-bilogorske.

19-godišnjak je 25. listopada uhićen zbog navedenog te predan pritvorskom nadzorniku policijske uprave.

Protiv sve trojice slijedi kaznena prijava nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru.

No, to nije sve.

Također, u utorak 25. listopada policijski službenici Policijske postaje Bjelovar proveli su kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjakom i 28-godišnjakom s osječkog područja zbog sumnje da su počinili kazneno djelo ‘krađa’.

Naime, sumnja se da su u ponedjeljak 24. listopada u prijepodnevnim satima u Bjelovaru, u Ulici Andrije Hebranga, u jednom trgovačkom centru ukrali radni alat vrijedan više tisuća kuna.

46-godišnjak i 28-godišnjak su u ponedjeljak 24. listopada u večernjim satima uhićeni zbog navedenog te se nad njima provelo kriminalističko istraživanje i zbog sumnje u počinjenje više kaznenih djela krađa na području Policijskih uprava osječko-baranjske i primorsko-goranske.

Nakon kriminalističkog istraživanja 28-godišnjak je pušten na slobodu, dok je 46-godišnjak temeljem naredbe Općinskog suda u Osijeku predan u Zatvor u Osijeku na izdržavanje zatvorske kazne.

Protiv njih slijedi kaznena prijava nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru – naveli su iz PU bjelovarsko-bilogorske.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!