Beljan na Skupštini oprao po Breni i ‘antikatoliku’ Vuci. Evo što je na to rekao župan Marušić

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Nedavno održani koncert Lepe Brene u Bjelovaru podigao je veliku prašinu u gradu, posebno među braniteljskom populacijom o čemu smo već pisali. 

Na jučerašnjoj Županijskoj sjednici vijećnik Ivan Beljan upitao je župana Marušića što se pravno može učiniti po pitanju zabrane takvih koncerata. 

-Imam svoje mišljenje o turbo folku i narodnjacima, ali nisam za to da se zabranjuje. No, moje pitanje je kako pravno zabraniti održavanje koncerata ljudima koji su poticali ili bili dio agresije na Hrvatsku. Imali smo nedavno primjer Lepe Brene koja je došla u Bjelovar, u privatni prostor i nitko ne može ništa reagirati. A znamo da je bila obučena u četničko odijelo, da je nastupala pred četnicima i podržavala ih. Sličnu ružnu priču imamo za Veliku Gospu ljetos gdje je Vuco došao kao glavni izvođač u Veliku Raču. Nastupio je u privatnom prostoru pod šatorom i načelnik ništa nije mogao. A to je osoba koja se javno ružnim uvredama obrušila na sve katolike i djecu katoličku iz rodilišta. Strašno je da on bude glavni pjevač na Veliku Gospu. Mene zanima kako se pravno to može riješiti i što institucije, Županija, Općine mogu napraviti jer samo nam fali da dođe još Ceca i Bora Čorba – kazao je Ivan Beljan. 

Župan Marko Marušić odgovorio je sljedeće. 

-Nisam još imao ovakvo pitanje. To zaista nije u nadležnosti Županije, to nije tema za nas. A u glazbene ukuse i sklonosti ne bi ulazio – kazao je župan Marušić.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!