Proslavite ljubav uz glazbeni spektakl u Daruvarskim toplicama

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Dan zaljubljenih slavimo kako bi obilježili vrijednost vječnih ljubavi i životnih partnerstva s onom jednom našom osobom koja nam predstavlja cijeli svijet. Taj dan zovemo i Valentinovo kao spomen na svetog Valentina, koji je kao rimski biskup vjenčavao vojnike i njihove odabranice oglušivši se tako na direktnu naredbu cara Klaudija, zbog čega je na kraju i okončan njegov život. Ako je itko na svijetu zaslužio da se dan zaljubljenih zove njegovim imenom onda je to sveti Valentin koji je za slavljenje ljubavi dao sve, pa čak i vlastiti život i nikada nije dozvolio niti jednom svjetovnom zakonu da ga sputa u njegovu pozivu.

Kao što smo rekli, sveti Valentin vjenčavao je rimske vojnike i njihove odabranice, a postoji velika šansa da su se isti ti vojnici kupali u tadašnjim rimskim termama na području današnjeg Daruvara. Upravo zato ne možemo pomisliti na bolje mjesto na kojem bi mogli proslaviti vječnu ljubav nego u restoranu Terasa u Daruvarskim toplicama.

Restoran Terasa Daruvarskih toplica pripremio je za vas 18. veljače večer uživanja u jedinstvenom ambijentu s prigodnim menijem uz romantični vokal Dine Purića kojeg će na gitari pratiti Alen Novosel. Rezervaciju večere za vas i vašu bolju polovicu, kao i više informacija o samom događaju možete saznati na broj telefona: 043 331 705.

Ne kaže se bez veze da ljubav pokreće svijet i legitimno je postaviti pitanje bi li svijeta uopće bilo da nema ljubavi, jer za što bi onda živjeli, radili i čemu bi se veselili? Zato ne razmišljajte previše i priuštite sebi i svojoj odabranici ili odabraniku ovu predivnu romantičnu večeru u restoranu Terasa Daruvarskih toplica.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!