U Novoj Rači slavljeničkim vikendom obilježit će dan Općine

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Općina Nova Rača danas slavi svoj dan, a tim povodom upriličit će i bogat program koji počinje sutra (petak) od 9 i 30, svetom misom nakon koje slijedi polaganje vijenaca poginulim braniteljima u Novoj Rači. Svečana sjednica počinje sutra u 12:30, a u planu je i večernji program. Načelnik, Darko Knežić.

– Od 20 sati imamo predstavu koju će izvesti LAK Danjgube iz Ladislava. Zove se “Vatru gasi, sebe spasi” – pojašnjava načelnik.

Od 17 sati nastupit će Glazbeni sastavi Senatori i Ljubavnici, a za najmlađe će biti organiziran i lunapark. Program se nastavlja u subotu, zabavnim programom u večernjim satima. U nedjelju će i u Novoj Rači prigodno obilježiti Đurđevo, posvetom konja.

– Od 10 sati je okupljanje i povorka konja kroz Novu i Staru Raču bi trajala sat vremena, a zatim se vraćamo na sajmište gdje slijedi posveta konja – kaže i dodaje kako posveta konja počinje u 12:15.

U 17 sati je i nogometna utakmica, a nakon toga je u planu druženje do večeri. Zainteresirani će se moći provozati i na quadovima, u petak i subotu, no ne i u nedjelju, kako brujanje vozila ne bi prepalo konje.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!