[FOTO] Turističko-ugostiteljska škola brojnim radionicama obilježila Dan Europe

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Turističko-ugostiteljska i prehrambena škola Bjelovar  jučer obilježila Dan Europe brojnim radionicama koje su proveli nastavnici i gosti.

Dan je to tijekom kojega se diljem Europe odvijaju aktivnosti i festivali koji Europu približavaju njenim građanima. Iz tog razloga, učenicima je ponuđeno sudjelovanje u radionicama i predavanjima kao što su:

Gastro radionica pod vodstvom kuhara Ericha Glavice, radionica Going places pod vodstvom Ivone Janote i Marka Romanjika, zatim predavanja o slavenskoj mitologiji (Rajka Marković), ruralnom turizmu s perspektive etnologa (Magdalena Đurasek), medijskoj (Tea Milinović) i financijskoj pismenosti (Ljiljana Blum i Dunja Vasić), EU mogućnostima za mlade (Dunja Vasić i Ljiljana Blum), Euroscoli (Željkica Crnković), radionice o aromaterapiji i mediteranskoj prehrani (Vedrana Antolić), pozitivnoj afirmaciji (Sonja Belamarić i Marijana Hrelja).

I učenici su se uključili u uloge voditelja te pod nadzorom Vedrane Viljevac Barić održali okrugli stol o projektnim iskustvima (Mihaela Bardheci, Sara Roher, Matej Kudrnovski, Elena Jaušić i Karla Galir) i parlamentu mladih (Korina Novak), međusobno su se podučavali stečenim vještinama kroz provedene MZO projekte (Nina Bartolić, Viktoria Ćwik, Marko Đipalo i Manuela Šter), pogledali dokumentarni film Dobra ekonomija-turizam (Iva Ban), zabavili se kroz sportske aktivnosti rolanja (Nataša Lukić) i stolnog tenisa (Željka Lalić) te zaigrali kviz znanja (Jasmina Damjanović, Marin Bezenšek, Mario Svatoš). Za to vrijeme neki su pokušavali “pobjeći” iz učionice (Escape Classroom-Martina Vidaković).

Nastavnice koje su provele organizaciju ovog događanja su Vedrana Viljevac Barić i Ana Špoljar, a učenici su uživali u odabranim radionicama (Ana Špoljar)


PODIJELI S PRIJATELJIMA!